Funkcija desnog klika je onemogućena zbog zaštite autorskog materijala

Štampa Velikih Formata

U našem dizajnerskom centru stigla je mašina najnovije generacije "Roland VG 2 - 640", visoka rezolucija štampe, dugotrajan otisak.
Jedina mašina sa "orange ink" narandžastim premazom za živopisan otisak koji privlači pažnju svakom prolazniku.
Ako ste u potrazi za jednostavnim načinom da vas neko primeti I privučete paznju novih klijenta dajte im veliku poruku sa nove visine. Mi cemo Vam pomoći u tome.
Na svakom koraku susrećete se sa štampom velikih formata: na ulici, u kancelariji, na vozilima, u kafićima, prodavnicama, marketima, autobusima, dnevnim i spavaćim sobama…
Najviše se koristi u reklamne svrhe : brendiranje izloga, štampu na ciradi,  štampu postera, velikih fotografija, brendiranje  vozila (vasa besplatna reklama 365 dana u godini) I još mnogo toga.
Uz pomoc dizajna, kvalitetne štampe i montaže printova na dobrim pozicijama možete povećati posećenost Vašeg lokala, firme, objekta,
Druga oblast gde se štampa velikog formata primenjuje je privatni život.
Trodelna canvas platna ukrašavaju hiljade dnevnih soba i prostora za okupljanje ili možete ceo zid prelepiti nekim motivom u svojoj radnoj sobi ili vikendici.
Naravno tu su i dečije sobe u kojima nikad nije dosta motiva iz crtanih filmova i bajki koje smo i mi slušali kako deca.
Iznenadite se Vašom reklamom i uverite se u kvalitet !