Štampa velikih formata

U naš dizajnerski centar stigla je mašina najnovije generacije “ Roland VG 2 – 640 ” , visoka rezolucija štampe, dugotrajan otisak, originalne i što je najbitnije ekološke boje. Jedina mašina sa “ ORANGE INK ” narandžastim premazom za živopisan otisak koji privlači pažnju svakom prolazniku.
Ako ste u potrazi za jednostavnim načinom da vas neko primeti i privučete pažnju novih klijenata, dajte im veliku poruku sa nove visine. Mi ćemo vam pomoći u tome.
Na svakom koraku susrećete se sa štampom velikih formata na ulici, u kancelariji, na vozilima, u kafićima, prodavnicama, marketima, autobusima, dnevnim i spavaćim sobama...
Najviše se koristi u reklamne svrhe: brendiranje izloga, štampu na ciradi, štampu postera, štampu fotografija velikih formata , brendiranje vozila ( vaša pokretna besplatna reklama 365 dana u godini ) i još mnogo toga.
Uz pomoć dizajna, kvalitetne štampe i montaže printova na dobrim pozicijama možete povećati posećenost vašeg lokala, firme, objekta.
Druga oblast gde se štampa velikog formata primenjuje je privatan život. Trodelna canvas platna ukrašavaju hiljade dnevnih soba i prostora za okupljanje ili možete ceo zid prelepiti nekim motivom u svojoj radnoj sobi ili vikendici.
Naravno tu su i dečije sobe u kojima nikad nije dosta motiva iz crtanih filmova i bajki koje smo i mi slušali kao deca.
Posetite nas i uverite se u kvalitet !

Title of the image box